Zakończyła się XXXVII Certyfikacja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. O godło programu ubiegało się 77 producentów, którzy do oceny zgłosili 186 produktów. Audyt produktów biorących udział w programie odbył się w dniu 28 października br. w Hotelu Centrum w Sosnowcu.
Godła „Doceń polskie” dla Zakładu Mięsnego „CHABURA”!
Jednym z laureatów XXXVII Certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” jest Zakład Mięsny „CHABURA” Sp. z o.o. Sp. k. z Rylowej. Członkowie Loży Ekspertów ocenili Kiełbasę wiejską pieczoną oraz Krakowską parzoną z oferty tego producenta. Maksymalne noty zdobyte we wszystkich kategoriach nie pozostawiają wątpliwości – Kiełbasa wiejska pieczona i Krakowska parzona to produkty doskonałe, zasługujące na najwyższe Laury Programu – Godło „Doceń polskie TOP PRODUKT”.