Zakład
Mięsny„CHABURA”

Rodzinny Zakład „CHABURA” to dbałość o tradycje i szacunek do staropolskich smaków. Taki też cel przyświeca nam od 1989 roku. W każdym kęsie wędlin wyczuwalna ma być dbałość o detale i nadzwyczajny talent do kreowania smaków. Jest tak, ponieważ przywiązujemy ogromną wagę do kompozycji świeżych przypraw w połączeniu z aromatem palonego drewna oraz potrzebnego czasu, zanim nasze wyroby trafią na Państwa stół. Dobrze wiemy, że za wyjątkowym smakiem wędlin stoi najwyższej jakości mięso, dlatego spośród rzeszy lokalnych gospodarstw rolnych oraz zagród, wybieramy mięso o najwyższych standardach jakościowych.

Tylko tradycyjne wyroby

Mięso do naszego zakładu pochodzi bezpośrednio z wybranych gospodarstw rolnych w naszym regionie. Kupując nasze produkty, wspieracie Państwo lokalnych rolników, zamiast międzynarodowe sieci sprzedaży. „CHABURA” to zespół ludzi z pasją, którzy razem z jej właścicielami od blisko 30 lat współtworzą markę. Sukcesywnie z roku na rok cieszymy się coraz większą renomą.