Wyróżnienie dla Zakładu Mięsnego „CHABURA” Sp. z o. o. Sp. k.! Znak jakości produktu „Doceń polskie” a także tytuł TOP PRODUKT przypadł dwóm propozycjom z oferty naszego zakładu. Prestiżowe laury przyznane zostały w trakcie XXXIV certyfikacji żywności, która odbyła się 30 października br. w Sosnowcu. Organizowane przez Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” atestacje żywności odbywają się cztery razy w roku. Honorowy patronat nad oceną żywności sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Certyfikatem jakości produktu „Doceń polskie” nagrodzono szynkę pieczoną na maśle oraz salceson swojski. Co ważne, propozycje otrzymały także tytuły TOP PRODUKT. Miano to jest zarezerwowane dla artykułów z maksymalną liczbą punktów (samymi „10”) za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny.
![](https://chabura.pl/wp-content/uploads/2019/11/3093_ZM_Chabura_salceson_swojski-1024x724.jpg)
![](https://chabura.pl/wp-content/uploads/2019/11/3092_ZM_Chabura_szynka_pieczona_na_masle-1024x724.jpg)
![](https://chabura.pl/wp-content/uploads/2019/11/XXXIV-certyfikacja-żywności-fot.-Adventure-Media-66-1024x609.jpg)
![](https://chabura.pl/wp-content/uploads/2019/11/XXXIV-certyfikacja-żywności-fot.-Adventure-Media-25-1024x683.jpg)